
Det har hänt väldigt mycket sedan jag senast skrev.
Kex fick diplom av måltidsföreningen Låt måltiden blomma
Har varit på bakningskurs med Manfred Enoksson i Kaxås
Mer och lite ny grafik till för Mellankvarn-Culinarium
Rotary i Hudiksvall
Idag startade julen! Julmarknad på Skansen och Delsbo Forngård
Tack Inger Grimlund, Stewe Gårdare och alla på Låt måltiden blomma för att jag fick ert ärofulla diplom i år. Det betyder mycket för mig som liten entreprenör. Jag fick en lite chock när jag förstod att jag var i sådant fint sällskap när även Ekolådans grundare och Saltå kvarns VD fick diplom!
Låt mig berätta lite om vad Låt Måltiden blomma är.
Inger Grimlund är grand old lady inom journalistik. Hon startade tidningen Gourmet och har verkat för matkultur i hela sitt liv. Idag är hon en sådan där oförskämt superpigg ”pangsjo” som inte matar några duvor i parken. Hon initierar och driver projekt inom matområdet för fullt.
Låt måltiden blomma är en förening med många matintresserade medlemmar. Kända och okända på alla nivåer. De arrangerar fantastiska middagar där man för möjlighet att äta och träffa de berömda kockarna. Alla tycks öppna sin dörr när Inger ringer.
Föreningen driver Måltidens dag, Kockkollo – super projekt som jag vill göra på kvarnen där ungdomar får delta i ett matlagningsläger med riktiga matproffs!
Mat på sängkanten-sprider matkunskap med tanke på dem som är sängliggande inom vården. Jag rekommenderar er att titta på Låt Måltidens Blommas hemsida.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar